Toyota Bontó és Alkatrész Szaküzlet Budapest 1194 Madarassy László utca 9.

Cégismertető

Cégünk 2000-ben alakult, és azóta Toyota és Lexus személyautó és kisteherautó alkatrészek értékesítésével foglakozik. Forgalmazzuk az összes TOYOTA – IQ, Aygo, Yaris, Auris, Avensis, Camry, Celica, Prius, Urban Cruiser, RAV-4, Land Cruiser, Hiace, Hilux, Dyna, 4 Runner, Highlander, stb.- és LEXUS – IS200, IS220/250, RX300, RX400H, GS300, GS460, LS460, LS600 stb. – típusú gépkocsik alkatrészeit.

Bontott alkatrészeink elsősorban külföldi importból érkeznek, melyeket bevizsgálás után értékesítünk, és beszerelési garanciát adunk ezekre. Gyári új alkatrészeinket raktárról vagy külföldről szerezzük be rövid szállítási határidővel, hogy ügyfeleinket kedvezőbb áron és rövid várakozási idővel szolgálhassuk ki. Utángyártott új alkatrészeink nagy részét raktárkészleten tartjuk vagy a lehető legrövidebb időn belül, lehetőség szerint a rendelési napon meghozzuk ügyfeleinknek. Minden nálunk vásárolt alkatrészre garanciát vállalunk.

Toyota Bontó és Alkatrész Szaküzlet Budapest 1194 Madarassy László utca 9.

Üzletünkben lehetőség van motorolaj és egyéb szervizanyagok vásárlására is. Toyota és Lexus alkatrészeken kívül szinte minden gépjárműtípushoz vállaljuk németországi és ausztriai importból gyári új és után gyártott új alkatrészek beszerzését kb. 3-5 munkanap alatt. Cégünk futárszolgálattal is rendelkezésére áll vásárlóinknak, hogy a lehető leghamarabb eljusson Önökhöz a kívánt alkatrész.

Vevőink elégedettsége fontos számunkra, ha kérdése van szakképzett kollégáink, akikkel régóta alkotunk egy csapatot, szívesen állnak rendelkezésükre elérhetőségeink valamelyikén.

Kérem tiszteljen meg minket azzal, hogy ha Toyota vagy Lexus alkatrészt keres, ad egy lehetőséget nekünk arra, hogy ajánlatot kér telefonon vagy email-ben, melyre rövid időn belül válaszolunk, bízva abban, hogy áraink-ajánlatunk elnyerik vásárlóink tetszését.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük.

Fotók az üzletünkről