Olcsó automataváltós autó

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper!

Húgomnak szeretnék autót vásárolni. Sajnos Édesanyánk egyedül maradt, a húgom ápolja őt, ha tehetem természetesen megyek én is. Orvoshoz, vásárolni, temetőbe, patikába és ilyesmi helyekre kell mozgatni. Hetente kétszer, kb 20 kilométer.

A húgomnak van jogosítványa, de sohasem vezetett. Ezért is gondoltam, hogy egy olcsóbb benzines, automata kisautót vásároljak neki, amibe édesanyám könnyen be tud ülni. A keret 5-600 ezer Forint. Gondoltam a Suzuki WagonR+, Ignis, VW Golf 3-4, de ha lenne más ötlete nagyon szívesen fogadnám.

Úgy tudom, ezek azok a típusok amik megbízhatóak.

Köszönettel : Péter

Kedves Péter!

Nehéz kérdés ez a kategória, igény lenne, de kínálat alig van. Ebben az időben még nem volt elterjedt és keresett az automata kisautó. A Suzukiból az Ignis és Wagon R+ is teljesen jó, de ide venném még a Swiftet is, ha talál nem rozsdásat. A Golf szintén jó, de hajlamos a rozsdásodásra, illetve javasolnám még a Toyota Corollát is.

Praktikusak és jól mutatnak az autón körbefutó védőcsíkok

Praktikusak és jól mutatnak az autón körbefutó védőcsíkok

A Mercedes A osztályt kerülném, annál a váltónál nem az a kérdés, hogy elromlik-e, hanem az, hogy mikor. A sima úgynevezett hidraulikus vagy olajos automata váltóval szerelt autókat keresném, és az olajat tessék cserélni benne 60 ezrenként.

Üdvözlettel:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

A cikk forrása: totalcar.hu