eneos-header

Az ENEOS Japán első számú olaja, piacvezető olajipari vállalatának (JX NIPPON OIL) a terméke. Kiválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást.

Japán legnagyobb múltú olajvállalata, története 1888-tól kezdődik. A JX Nippon Oil Corporation és a hozzá tartozó leányvállalatok a kutatást, termelést, finomítást, forgalmazást, és a marketing tevékenységeket is ellátják, a termékeik az olaj és a földgáz, valamint a kapcsolódó feldolgozott termékek. A finomítás és kereskedelem szegmense magában foglalja a benzin, kerozin, dízelolaj, nehéz üzemanyagok, petrolkémiai termékek, műanyagok, és más kapcsolódó termékek előállítását is. A kőolaj és a földgáz kutató és termelő részlege folyamatosan területeket vásárol, ahol a lehető legrövidebb idő után megindítja a kitermelést.

A JX Nippon Oil Corporation vállalat neve elsősorban Japánban, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában ismert. A JX Nippon Oil vállalat csoport jelen van a teljes energetikai szektorban, ezzel egyedülálló portfóliót kínál ügyfeleinek az egész világban. Japánban piacvezető, közel 13.000 saját (ENEOS) benzinkutat számláló hálózattal rendelkezik. Egész Ázsia legnagyobb energetikai gyártó kapacitásával büszkélkedhet.

Első sorban a japán autógyáraknak a beszállítója, de további autógyáraknak való együttműködése kapcsán világviszonylatban is az egyik legfontosabb OE olajbeszállítója. Az ENEOS a japán járműgyártókkal szoros együttműködésben fejleszti legújabb technológiákat ötvöző termékeit. A Forma 1-ben, a Super GT szériában, a Dakar rallye-ken, a Drift versenyeken és a MOTO GP-ben az ENEOS motorolajok mindenütt helyt állnak. A fejlett technológia segíti a közúti közlekedésben részt vevő autók teljesítményének kiaknázását, nap mint nap.

Az ENEOS nem csak egy olajmárka a sok közül. Bár még csak 2009 óta lehet kapni Magyarországon, a termék sikere kiemelkedő, népszerűsége pedig, mind az autótulajdonosok, mind az autószerelők körében töretlenül nő. Végre elérkezett az idő, hogy bevezetésre kerülhet a magyar piacon az az olaj, ami Japánban egyet jelent a minőséggel, technikai újítással és a környezet iránt érzett felelősséggel. Az ENEOS termékek fejlesztése párhuzamosan történik Japán legnagyobb autógyártóival, így a termék első töltésű motorolajként szerepel a Toyota, Lexus, Honda és Mitsubishi motorokban.

Miben nyújt többet az ENEOS? Nagyobb teljesítmény, hosszabb élettartam, kisebb káros anyag kibocsátás, optimális viszkozitás, kompatibilis a hybrid és alacsony káros anyag kibocsátású gépjárművekhez. Az ENEOS termékeket széles körben alkalmazzák a technikai sportokban is!

Tekintse meg ENEOS motorolaj kínálatunkat webáruházunkból

Miért válassza az ENEOS-t?

  • Mert az ENEOS prémium minőségű termék.
  • Mert az ENEOS-t nem hamisítják.
  • Mert az ENEOS ár/érték aránya egyedülálló a piacon.
  • Mert a termék árában a minőséget fizeti meg, nem pedig a drága, az Ön (és autója) számára haszontalan marketinget.
  • Mert üzemanyag fogyasztás csökkenést és/vagy teljesítmény növekedést biztosít a szokványos olajokhoz képest.
  • Mert az ENEOS egyszerre figyel a motor teljesítményére, fogyasztására és a környezetvédelemre.
  • Mert szinte minden európai autótípushoz is kínál csúcsminőségű olajat az ENEOS

Csomagküldés - Kiszállítás 24 órán belül!

Kedves ügyfeleink részére kedvező áron biztosítjuk a kívánt motorolajak futárszolgálattal történő szállítását Magyarország területén belül. Az általunk feladott csomagok gyorsan és biztonságban megérkeznek. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. 

Nem tud olajat választani? Segíthetünk?

Szeretnénk, ha úgy gondolná, „Igen, itt az ügyfelek tényleg nagyszerű kiszolgálásban részesülnek!” – és mindent meg is teszünk azért, hogy ez így legyen. Reméljük, hamarosan jelentkezik nálunk!

Kérje segítségünket a megfelelő motorolaj kiválasztásához autójába, telefonon a +36 1 281 1955 vagy a +36 (30) 238-7771 telefonszámon illetve üzenhet nekünk a lenti kapcsolati űrlapon keresztül is és visszahívjuk!

[contact-form-7 id=”12068659″]