Az autója megmentette az életét, a Toyota ingyen kicserélte neki a baleset után! – Toyota hírek

Biztosan sokan hallottak február elején arról az óriási tömegbalesetről az Egyesült Államokban, Texas államban, amelyben több mint 130 autó ütközött össze.

A hatalmas balesetben rengetegen megsérültek, és hatan meg is haltak.

Az viszont, hogy nem lett több a halálos áldozatok száma, nagyban köszönhető egy mentősnek, aki miután balesetet szenvedett, kiszállt a rommá tört Toyotájából, és elkezdett azonnal segíteni a helyszínen, akinek csak tudott.

Később Redditre töltött fel néhány fotót a kocsijáról, amely elmondása szerint megmentette az életét.

És reagálva arra, hogy a férfi is megmentett aznap jó néhány életet, a Toyota amerikai kereskedése felkereste a mentőst, és megajándékozta egy vadi új Toyotával, hogy ezekben a nehéz időkben véleltlenül se maradjon kocsi nélkül!

Ennyi maradt a Toyotából… (Fotó: Reddit/treyman780)

„Az autót akkora ütés érte, hogy azonnal fejre állt, és megpördült. Viszont az összes légzsák tökéletesen működött, és megúsztam így apróbb sérülésekkel. A szerencsém az volt, hogy végül talpra érkezett a kocsi. Voltak fájdalmaim és szédültem, de tudtam, hogy segítenem kell” – mondta az NBCDWF-nek a mentős.

A balesete után a barátai rögtön gyűjtést szerveztek neki, hogy vehessen egy új autót, a Toyota azonban addigra már jelezte, emiatt nem kell aggódnia, ők gondoskodnak majd mindenről!

A cikk forrása: automotor.hu